Όροι χρήσης

Όλα τα περιεχόμενα που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, ή περί άλλων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. Όλα τα περιεχόμενα του δικτυάκου τόπου www.ikarosrecords.gr είναι ιδιοκτησία της Ikaros Records , που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Χαλάνδρι Αττικής στην οδό Καραολή Δημητρίου 14.
Ιδιοκτησία της Ikaros Records αποτελούν επίσης τα λογότυπα, φωτογραφίες, σήματα, εικονίδια, "κουμπιά" καθώς και άλλα multimedia στοιχεία που αφορούν στο γραφικό περιβάλλον του.
Ως εκ τούτου απαγορεύεται κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση, δημόσια έκθεση ή παρουσίαση των περιεχομένων του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς την γραπτή άδεια της Ikaros Records.
Απαγορεύεται επίσης η αντιγραφή ή αναπαραγωγή του κώδικα HTML που αναπτύχθηκε από την Ikaros Records για την δημιουργία των σελίδων του.
Ο κώδικας αυτός προστατεύεται επίσης από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τα εμπορικά σήματα και λογότυπα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ikarosrecords.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εκάστοτε εταιρειών ή οργανισμών και διέπονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας

© Vinyl Monster 2020                    Καραολή Δημητρίου 14, Χαλάνδρι   ||   Tηλέφωνο: 2106848294

Powered by Digital Rain